Ποιοί είμαστε

«Το να αγαπάς την ομορφιά σημαίνει γούστο. Το να την δημιουργείς είναι τέχνη», είχε πει ο αμερικανός ποιητής Ραλφ Εμερσον και κάπως έτσι αισθάνεται όποια γυναίκα μπαίνει στο Ινστιτούτο Αισθητικής της Μαρίας Αργείτου. Η τέχνη της ομορφιάς και της περιποίησης του προσώπου και του σώματος με τα πλέον καταξιωμένα προϊόντα του κόσμου βρίσκει εκεί τον χώρο της.

Ιστορία

Το Ινστιτούτο Αισθητικής της Μαρίας Αργείτου λειτουργεί από το 1973 με την ίδια να μην εφησυχάζει ποτέ. Ασχολείται προσωπικά με κάθε γυναίκα που θα μπει στο Ινστιτούτο Αισθητικής  αντιμετωπίζοντας την ως μοναδική περίπτωση, καταλήγοντας κάθε φορά στην ανάγκη που εκείνη έχει και τη θεραπεία ή τις περιποιήσεις που χρειάζεται να ακολουθήσει. Η εμπειρία της, η γνώση, το πάθος με τη δουλειά της, η συνεχής ενημέρωση καθώς και η υπευθυνότητα που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια τη φέρνουν στην κορυφή του χώρου της.IMG_8629

Η Μαρία Αργείτου αποφεύγει τις εφήμερες «μόδες» που αφορούν την ομορφιά και στέκεται στις απόψεις της που αφορούν κυρίως στην πρόληψη και στην προσεκτική περιποίηση του δέρματος από την εφηβική κιόλας ηλικία.

Eνημερώνεται συνεχώς και μεταφέρει στο Ινστιτούτο Αισθητικής την πιο σύγχρονη τεχνολογία και τα κορυφαία προϊόντα του κόσμου, με τα οποία εκτελούνται όλες οι θεραπείες. Οι εκπλήξεις δε, δεν σταματούν ποτέ: νέα προϊόντα, νέες μέθοδοι, ένα εκπληκτικό μασάζ εγκύου, η ημέρα ομορφιάς νύφης και πολλά άλλα έξυπνα και καινοτόμα τα συναντάμε συνεχώς μπροστά μας.

Φιλοσοφία

 

Το Ινστιτούτο Αισθητικής αποπνέει την ίδια φιλοσοφία με αυτή της ιδιοκτήτριάς του: λιτής άψογης αισθητικής με όλα τα απαραίτητα αντικείμενά του αποστειρωμένα πάντα, άνετες καρέκλες-κρεβάτια με θερμαινόμενες κουβέρτες για τον χειμώνα και πολλοί ειδικοί ξεχωριστοί χώροι για τις διαφορετικές περιποιήσεις ώστε η γυναίκα να απολαμβάνει απόλυτα αυτές τις μοναδικές στιγμές προσωπικού δώρου στον εαυτό της που τόσο έχει ανάγκη στη σημερινή εποχή. Κεριά, μεθυστικές μυρωδιές ελαίων και μουσική κατευναστική αγκαλιάζουν όλες τις αισθήσεις.IMG_8702

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της φιλοσοφίας της Μαρίας Αργείτου είναι ο σεβασμός στην οικονομική δυνατότητα του κάθε ανθρώπου που περνά την πόρτα του Ινστιτούτου Αισθητικής. Οι υπηρεσίες, όλες value for money, δεν προτείνονται ποτέ αν δεν χρειάζονται, ενώ όλα τα προϊόντα διατίθενται σε προσιτές τιμές ανάλογες του μεγέθους του οίκου. Οι γυναίκες που έχουν ταξιδέψει πολύ και έχουν επισκεφθεί περίφημα σπα και ινστιτούτα του κόσμου θα το επιβεβαιώσουν αμέσως, ενώ οι υπόλοιπες δεν θα νιώσουν ποτέ «εκτός παιχνιδιού ομορφιάς».

Πλάι της, ειδικευμένες αισθητικοί ακολουθούν τις οδηγίες της – κάθε γυναίκα αφήνεται στα χέρια τους άφοβα, με τα προϊόντα-πρωταγωνιστές να χρησιμοποιούνται για όλες τις θεραπείες. Κάθε περιποίηση συνοδεύεται και από τα κατάλληλα προϊόντα που μπορεί μια γυναίκα να τα προμηθευτεί και για το σπίτι της ώστε να μεγιστοποιηθεί κατά το δυνατόν το αποτέλεσμα και να αυξήσει τη διάρκειά του.