Σώμα

LPG

H εταιρεία LPG endermologie έφερε την επανάσταση παγκοσμίως στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Χρόνια επιστημονικών ερευνών για το μηχανισμό λειτουργίας και αντίδρασης των κυττάρων κατέληξαν σε όλα όσα εφαρμόζει η LPG με απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Το LPG Lipomassage είναι η μη επεμβατική θεραπεία μηχανικού μασάζ σώματος που εφαρμόζουμε με τεράστια επιτυχία και χρόνια εμπειρία στο Ινστιτούτο Αισθητικής της Μαρίας Αργείτου, έχοντας ήδη στη διάθεσή μας το μοντέλο τελευταίας γενιάς της LPG, Cellu M6 Integral.

endermologie_corps_home21

Πρόκειται για μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική αδυνατίσματος που επανενεργοποιεί τη διαδικασία απελευθέρωσης του λίπους (λιπόλυση) για την εξάλειψη του τοπικού πάχους και τη σμίλευση των ατελειών.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας LPG Lipomassage

 • Απόλυτα ασφαλής, μη επεμβατική, ανώδυνη και ευχάριστη μέθοδος
 • Άνετη, γρήγορη (διάρκεια: 35’-45’, αναλόγως με με το μέγεθος του προβλήματος) διαδικασία, χωρίς χρόνο αποθεραπείας
 • Αριθμός συνεδριών που απαιτούνται (αναλόγως με το μέγεθος του προβλήματος): 6-20

Αποτελέσματα της θεραπείας LPG Lipomassage:

 • Σμίλευση της σιλουέτας
 • Λείανση της κυτταρίτιδας
 • Σμίκρυνση των λιποκυττάρων
 • Ορατή βελτίωση της ποιότητας του δέρματος

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της θεραπείας LPG Lipomassage είναι η δυνατότητα συνδυασμού της με θεραπείες κρυολιπόλυσης και συγκεκριμένα με το μηχάνημα τρισδιάσταστης κρυολιπόλυσης Cool 4D, το οποία συγκαταλέγεται στις υπηρεσίες που σας προσφέρει το Ινστιτούτο μας.

Η θεραπεία LPG Lipomassage επιταχύνει το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης και την απώλεια του λίπους, καθώς βοηθά στο να αποβάλλονται γρηγορότερα από τον οργανισμό τα λιποκύτταρα που έχουν καταστραφεί από τη θεραπεία Cool 4D.

Τα αποτελέσματα αυτού του συνδυασμού είναι θεαματικά, αναίμακτα και, κυρίως, βάσιμα και μακροχρόνια!

Cool4D & LPG

H νέα μη επεμβατική θεραπεία τρισδιάστατης κρυολιπόλυσης Cool 4D επιλέχθηκε από τη Μαρία Αργείτου για την εντυπωσιακή αποτελεσματικότητά της, καθώς μειώνει αναίμακτα το 25-40% του τοπικού πάχους σε μία μόνο συνεδρία!

Η τεχνική της κρυολιπόλυσης πάνω στην οποία βασίζεται το Cool 4D είναι εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA) και βασίζεται σε μια μοναδική, πατενταρισμένη τεχνολογία τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης (360°) για ομοιόμορφο αποτέλεσμα, που αποτελεί παγκόσμια καινοτομία.

Η θεραπεία αυτή καταπολεμά το τοπικό πάχος, μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές περιοχές του σώματος, όπως χέρια, πλάτη, μέση, κοιλιά, γλουτούς και μηρούς

και είναι μια μοναδική συμπληρωματική μέθοδος, που μπορεί να συγκριθεί με τη λιποαναρρόφηση.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας κρυολιπόλυσης Cool 4D:

 • Απόλυτα ασφαλής, μη επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος
 • Άνετη, γρήγορη (διάρκεια: μία ώρα) και χωρίς χρόνο αποθεραπείας
 • Δυνατότητα εφαρμογής σε μικρό χρονικό διάστημα και σε άλλα σημεία του σώματος για ένα ιδανικό αποτέλεσμα
 • Σταδιακή αποβολή των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα την αποφυγή έντονης χαλάρωσης του δέρματος, καθώς του δίνεται ο χρόνος να επανέλθει σιγά σιγά

Αποτελέσματα της θεραπείας κρυολιπόλυσης Cool 4D:

 • Σμίλευση της σιλουέτας
 • Μόνιμη μείωση (25-40%) του συσσωρευμένου τοπικού λίπους
 • Εμφανής μείωση του συσσωρευμένου λίπους από τις πρώτες 20 ημέρες
 • Ολοκλήρωση του τελικού αποτελέσματος σε διάρκεια περίπου 3 μηνών

Για ακόμα πιο θεαματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα, προτείνεται ο συνδυασμός της θεραπείας κρυολιπόλυσης Cool 4D με την επαναστατική θεραπεία μηχανικού μασάζ σώματος LPG Lipomassage, η οποία συγκαταλέγεται στις υπηρεσίες που σας προσφέρει το Ινστιτούτο μας.

Η θεραπεία LPG Lipomassage επιταχύνει το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης και την απώλεια του λίπους, καθώς βοηθά στο να αποβάλλονται γρηγορότερα από τον οργανισμό τα λιποκύτταρα που έχουν καταστραφεί από τη θεραπεία με το μηχάνημα Cool 4D.

Ο συνδυασμός των δύο αυτών θεραπειών είναι αποδεδειγμένα ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε το τέλειο σώμα, γιατί η μία συμπληρώνει την άλλη με τον πιο κατάλληλο τρόπο.

Accent XL RF + LPG

H εταιρεία Alma Lasers, παγκοσμίως αναγνωρισμένη για τις καινοτομίες της στους τομείς αισθητικής ιατρικής και των laser, δημιούργησε το σύστημα σύσφιγξης και γλυπτικής σώματος Accent XL. Με την εφαρμογή Accent μέσω των ραδιοσυχνοτήτων RF και την ελεγχόμενη θερμότητα επιτυγχάνεται η σύσφιγξη του χαλαρωμένου δέρματος, καθώς επίσης και η μείωση του τοπικού πάχους, μη επεμβατικά, άνετα, γρήγορα και εντελώς ανώδυνα.

Το σύστημα Accent XL χρησιμοποιεί την πλέον σύγχρονη τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων RF, η οποία στοχεύει στην στοχευμένη αύξηση της θερμότητας της δερμίδας και τη διέγερση των κυττάρων για την απελευθέρωση των τοξινών, την αποσυμφόρηση των κατακρατήσεων και την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Πλεονεκτήματα του συστήματος Accent XL

 • Πραγματικά ανώδυνη και άνετη στην αίσθηση διαδικασία
 • Απολύτως ασφαλές και εγκεκριμένο από το FDA σύστημα
 • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας
 • Κατάλληλο για κάθε σημείο του σώματος
 • Ολοκλήρωση θεραπείας σε μικρό αριθμό συνεδριών, διάρκειας 15-45 λεπτών

Αποτελέσματα του συστήματος Accent XL

 • Αναδιαμόρφωση του σώματος
 • Σύσφιξη χαλαρωμένου δέρματος
 • Πιο απαλό δέρμα
 • Λεπτή, σμιλευμένη σιλουέτα
 • Άμεσα αποτελέσματα που γίνονται όλο και πιο ορατά με την πάροδο του χρόνου

Για ακόμα πιο θεαματικά, ορατά και μακροχρόνια αποτελέσματα, προτείνεται ο συνδυασμός του συστήματος Accent XL με την επαναστατική θεραπεία μηχανικού μασάζ σώματος LPG Lipomassage, η οποία συγκαταλέγεται στις υπηρεσίες που σας προσφέρει το Ινστιτούτο της Μαρίας Αργείτου.

Η θεραπεία LPG Lipomassage επιταχύνει τα αποτελέσματα του συστήματος Accent XL καθώς πρόκειται για μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επαναστατική τεχνική αδυνατίσματος που επανενεργοποιεί τη διαδικασία απελευθέρωσης του λίπους για την εξάλειψη του τοπικού πάχους και τη σμίλευση των ατελειών.

Ο συνδυασμός των δύο αυτών θεραπειών είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για να αποκτήσετε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!

Μασάζ

Η πιο αγαπημένη φροντίδα και η πιο άμεση επαφή με την αισθητικό που πιστεύει στη θεραπευτική δράση των χεριών. Το μασάζ μπορεί να είναι:

 • γενικό κυκλοφοριακό: κατάλληλο για την τόνωση του κυκλοφοριακού συστήματος,
 • χαλαρωτικό, όπως το Spa Mosaic: εξαιρετικό μασάζ, μιάμισης ώρας, που συνδυάζει τις θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων με ένα μασάζ συνδυασμό του κλασικού μασάζ, των δακτυλοπιέσεων, της λεμφικής παροχέτευσης και της ρεφλεξολογίας. Γίνεται σε όλο το σώμα, από την κορυφή ως τα πέλματα.
 • μασάζ τοπικού αδυνατίσματος και κατά της χαλάρωσης του σώματος με τα κατάλληλα προϊόντα – ατού, οι χειρισμοί της αισθητικού.
 • Και ΤΟΠ, το μασάζ λεμφικής παροχέτευσης (drainage lemfatique): το κατ’ εξοχήν μασάζ αποτοξίνωσης από θεραπευτή με τέλεια γνώση του λεμφικού συστήματος και εξαιρετική εξειδίκευση χεριών. Ενδείκνυται για ανακούφιση και αποσυμφόρηση μετά από χειρουργικές επεμβάσεις όπως μαστεκτομή, λίφτινγκ, πλαστικές, σε οποιαδήποτε περίπτωση.

tampere-kylpyla-hoidot-guinot4-2400x1600

 

Ειδικές θεραπείες Valmont

Body time Control

Purity of Bisses, body exfoliating treatment

Ενα απαλό και δροσερό πίλινγκ σώματος με γνήσιες κινήσεις Valmont που προετοιμάζει κατάλληλα το δέρμα για το πρόγραμμα αδυνατίσματος – σκέτη απόλαυση. Στο τέλος κάνουμε ντους με το Fresh Dew Cleanser.

Peaks of Slimness, slimming massage treatment

Κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, αυτό το μασάζ προσφέρει τη τέλεια ισορροπία μεταξύ χαλάρωσης και αδυνατίσματος, με γνήσιες κινήσεις Valmont που σέβονται τον ώριμο δέρμα, και ένα πρωτότυπο μασάζ palper-rouler. Κατά τη διάρκεια του μασάζ εφαρμόζονται τα προϊόντα  «Fit & Tone».

Vitality of the body, μασάζ αναζωογόνησης

Μετά από τη γνωστή θεραπεία προσώπου «Vitality of the Glaciers», best-seller του spa, η Valmont δημιουργεί για το σώμα έναν αναζωογονητικό μασάζ μιας ώρας με την ευεργετική αντιγηραντική δράση των προϊόντων του νέου σετ “Soft & Smooth”.

Iridium Spa Photos

Peeling

Απαραίτητο για αίσθηση χαλάρωσης και αναζωογόνησης και για βελούδινο δέρμα. Πρόκειται για μια θεραπεία μασάζ σε όλο το σώμα με άλατα εμποτισμένα με αιθέρια έλαια πεύκου, που απολεπίζουν το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος της επιδερμίδας προσφέροντας χαλάρωση και ευεξία. Ακολουθεί μάσκα ενυδάτωσης σε όλο το σώμα με πρωτεΐνη γάλακτος και η θεραπεία ολοκληρώνεται με μασάζ με κρέμα πλούσια σε έλαια και βιταμίνες. Επίσης, υπάρχει και η δεύτερη επιλογή του οίκου Guinot με τέσσερις διαφορετικού μεγέθους κόκκους αλάτων σε συνδυασμό με εκχυλίσματα από kiwi που συνεχίζεται με μασάζ με θρεπτική κρέμα ενώ μπορούμε να επιλέξουμε και ένα προϊόν για τεχνητό μαύρισμα πριν από τα πρώτα μπάνια.

blog-36-45225

 

Το peeling σώματος προτείνεται σαν κούρα ευεξίας για όλον τον χρόνο, σαν κούρα προετοιμασίας πριν από τις διακοπές και σίγουρα μετά τα μπάνια και την έκθεση στον ήλιο για να απαλλάξουμε το δέρμα μας από τα νεκρά κύτταρα. Φυσικά είναι η απαραίτητη κούρα που περιλαμβάνεται στην ημέρα ομορφιάς νύφης.

 

 

 

Αποτρίχωση SOPRANO ICE

H εταιρεία Alma Lasers, πρωτοπόρος στις καινοτομίες της αισθητικής ιατρικής και των laser,  ανέπτυξε δύο τεχνολογίες, την In-Motion και την DualChill, που έχουν ως αποτέλεσμα την πιο άνετη εμπειρία αποτρίχωσης που είχατε ποτέ, η οποία είναι κατάλληλη ακόμα και για μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα. Επομένως, είστε ελεύθερες να τη συνεχίσετε και τους καλοκαιρινούς μήνες, χωρίς να διακόψετε τη θεραπεία σας.

Το σύστημα αποτρίχωσης Soprano ICE χρησιμοποιεί τις δύο αυτές τεχνολογίες για να σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα γρήγορα, εύκολα και με όσο το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες. Η εν κινήσει (In-Motion) τεχνολογία θερμαίνει βαθμιαία τον θύλακα της τρίχας κάτω από το δέρμα, έως ότου δεν είναι πλέον δυνατή η ανάπτυξη νέων τριχών, ενώ ο πατενταρισμένος ψυκτικός μηχανισμός DualChill αποτρέπει τον κίνδυνο εγκαυμάτων. Επιπλέον, η κεφαλή του laser του μηχανήματος Soprano ICE βρίσκεται σε συνεχή κίνηση, με αποτέλεσμα τη διεύρυνση της περιοχής θεραπείας και τη σημαντική μείωση του απαιτούμενου χρόνου.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας αποτρίχωσης Soprano ICE

 • Πραγματικά ανώδυνη διαδικασία, χωρίς την χρήση αναισθητικών κρεμών ή άλλης προετοιμασίας (με εξαίρεση ευαίσθητες περιοχές ή δέρμα)
 • Γρήγορη και ευχάριστη θεραπεία, ακόμα και σε περιοχές όπως τα πόδια και η πλάτη
 • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας
 • Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για το μαυρισμένο από τον ήλιο
 • Κατάλληλη για διαφορετικούς τύπους τρίχας και για κάθε σημείο του σώματος

Αποτελέσματα της θεραπείας αποτρίχωσης Soprano ICE

 • Οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα
 • Λείο και απαλό δέρμα σε κάθε σημείο του σώματος
 • Μείωση πιθανότητας εμφάνισης ερεθισμών