ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ LPG!

Το νέο πρωτοποριακό «έξυπνο» μηχάνημα για το πρόσωπο και το σώμα!

 

Η εταιρεία παγκοσμίου φήμης LPG Systems μόλις κυκλοφόρησε στο Παρίσι το νέο σύστημα Cellu M6 Integral, που αποτελεί τη νέα έκδοση της διάσημης σειράς συστημάτων Cellu M6. Εμπνευσμένο από τον σχεδιασμό του πρωτότυπου μηχανήματος με νέο καμπυλωτό σχήμα και μια ολοκαίνουρια εξελιγμένη έκδοση, το νέο σύστημα της LPG αποτελεί μια πραγματική τεχνολογική πρόοδο.

 

  • ΑΡΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Όλα τα εξαρτήματα του συστήματος είναι καινούρια. H συνολική απόδοση έχει βελτιωθεί μέσω ενός νέου συστήματος ρύθμισης της αναρρόφησης και μέσω της προσθήκης αισθητήρων. Τώρα, ο χειριστής, μέσω πρωτοκόλλων και προγραμμάτων κατάλληλων για κάθε πρόβλημα προσώπου ή σώματος και χάρη στον ενσωματωμένο υπολογιστή που διαθέτει η συσκευή, κατορθώνει να εκμηδενίσει την πιθανότητα και του παραμικρού λάθους κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

  • ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Η ενίσχυση του αποτελέσματος οφείλεται κυρίως στην καινοτόμο κεφαλή ERGODRIVE, που ενισχύει σημαντικά την αίσθηση του μασάζ και ταυτόχρονα βελτιώνει τα αποτελέσματα και την ταχύτητα της θεραπείας. Μας δίνει δε τη δυνατότητα να προσεγγίσουμε και εκείνα τα ευαίσθητα σημεία του σώματος που πριν αποφεύγαμε. Ετσι λοιπόν, η θεραπεία βελτιστοποιείται καθώς διεγείρει και τα βαθύτερα στρώματα κυττάρων ώστε να μας αποδώσει στο μάξιμουμ. Λόγω δε της ευαισθησίας της Ergodrive κεφαλής και της ικανότητας προσαρμογής της, έχουμε μια περισσότερο απολαυστική θεραπεία. Επιπλέον, μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε και θεραπευτικές παρεμβάσεις σε ειδικά προβλήματα όπως για παράδειγμα είναι η ίνωση και οι ουλές.

  • ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Η επαναστατική ανανέωση του LPG δεν αφορά μόνο στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο, με τη δημιουργία της νέας τεχνικής αντιγήρανσης προσώπου που ονομάζεται New Endermolift™ και χρησιμοποιεί τη διαδικασία της μηχανικής μεταγωγής μηνυμάτων (mécano-stimulation), προκειμένου να διεγείρει τους ινοβλάστες και να αναπυκνώσει τους ευαίσθητους ιστούς της περιοχής του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.

 

Τι διαφοροποιεί, όμως, τόσο πολύ την ολοκαίνουρια τεχνική New Endermolift™ από το ήδη υπάρχον Endermolift™; Η πρωτοπορία έγκειται στη νέα κεφαλή θεραπείας ERGOLIFT™, που στηρίζεται στην αποκλειστική και πατενταρισμένη τεχνολογία της LPG, MPF (Motorized Pulsating Flaps), δηλαδή, στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μηχανοποίηση και κινητοποίηση του δερματικού ιστού πλέον και στο πρόσωπο!

Όπως αποδεικνύει η νέα, και μοναδική στο είδος της παγκοσμίως καθώς στηρίχτηκε σε 20 διαφορετικές βιοψίες από την περιοχή του προσώπου, επιστημονική έρευνα του Καθηγητή Philippe Humbert (University Hospital Besancon, France, 2013), το ενδογενές υαλουρονικό οξύ του δερματικού ιστού σε γυναίκες ηλικίας 40-50 αυξάνεται κατά 80%, η δε ελαστίνη αυξάνεται κατά 46%, οι ρυτίδες λειαίνονται κατά 21%, το δέρμα συσφίγγεται μέσω κολλαγονογένεσης κατά 23%, οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια μειώνονται κατά 15% και 19%, αντίστοιχα, και η φυσική λάμψη του δέρματος αποκαθίσταται και διπλασιάζεται.

  • ΤΑ ΟΦΕΛΗ με δυο λόγια…

Συνοψίζοντας, το νέο τεχνολογικό επίτευγμα Cellu M6 προσφέρει:

>>> Αμεση αίσθηση διαφοράς στο σώμα και στο πρόσωπο αμέσως μετά το τέλος της πρώτης κιόλας συνεδρίας,

>> Γρηγορότερα αποτελέσματα (παρότι ο αρχικός κανόνας για τουλάχιστον 6 συνεδρίες δεν διαφοροποιείται, καθώς αποτελεί το αναγκαίο διάστημα για να αρχίσει να αντιδρά ο οργανισμός), και

>>> Ακόμη πιο άνετη και ευχάριστη θεραπεία -οι ασθενείς που το δοκίμασαν ήδη μας λένε ότι αυτό που τους αρέσει ακόμη πιο πολύ είναι οι εξαιρετικά απαλές κεφαλές -ακόμη πιο κοντά στην αίσθηση του παραδοσιακού χειρονακτικού μασάζ!