Η αισθητικός μου: Η μη επεμβατική μεσοθεραπεία, που αλλάζει τα δεδομένα στον κόσμο της ομορφιάς

H τέλεια καινοτομία της Guinot έρχεται μέσα από τη γνώση της αισθητικού Μαρίας Αργείτου.

O παγκοσμίου φήμης στη φροντίδα της ομορφιάς οίκος Guinot, όπως πάντα πρωτοπόρος, έφερε την επανάσταση στη φροντίδα της επιδερμίδας. Κατήργησε τη γνωστή σε όλους, παλιά, HYDRADERMIE και δημιούργησε τη νέα HYDRADERM CELLULAR ENERGY, που αλλάζει τα δεδομένα στην περιποίηση της ομορφιάς του δέρματος.

Το καινούργιο μηχάνημα HYDRADERM CELLULAR ENERGY είναι 2 φορές πιο δυνατό σε σχέση με το παλιό. Με τον δυναμικό ιονισμό (δηλαδή την εναλλαγή της πολικότητας του γαλβανικού ρεύματος κάθε 2 δευτερόλεπτα), επιτυγχάνεται μεγαλύτερη διείσδυση των συστατικών των προηγμένων serum gel σε σχέση με τον διπλό ιονισμό, που είχε το παλιό μηχάνημα. Πλέον φτάνουμε βαθιά στο χόριο του δέρματος, δηλαδή πρόκειται για μια μη επεμβατική μεσοθεραπεία!

Αντικατέστησε το ρεύμα υψηλής συχνότητας, τα γνωστά υψίσυχνα, με το θερμό ηλεκτρόδιο, το οποίο σταδιακά φτάνει έως τους 49 βαθμούς Κελσίου και σταδιακά μειώνεται έως τους 0 βαθμούς Κελσίου, όπου εκεί τελειώνει η λειτουργία του.

Το θερμό ηλεκτρόδιο το χρησιμοποιούμε πάντα και μόνο σε συνδυασμό με το ειδικό προϊόν OXYZENANT EMULSION OZ 2! Έτσι επιτυγχάνεται ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας, αυξημένη πρόσληψη οξυγόνου, αυξημένη αποβολή τοξινών, αυξημένη αναπλαστική δραστηριότητα των κυττάρων, αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου, τριπλασιασμός στα επίπεδα ενυδάτωσης, παραγωγή ενδορφινών και άρα, μέγιστη ευεξία.

Στη θεραπεία HYDRADERMIE LIFT, αφενός, έχει διπλασιάσει την ένταση ροής του ρεύματος, αφετέρου, τα καινούργια ηλεκτρόδια έχουν μεγαλύτερο πλάτος σε σχέση με τα παλιά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διεγείρουμε όλους τους μυς του προσώπου και να μας αποτρέπει κατά πολύ από τη λάθος εφαρμογή. Έτσι έχουμε ένα άμεσο αποτέλεσμα lifting, αυξημένη μικροκυκλοφορία του αίματος, ανάπλαση του δέρματος και τελικά, αναδιαμόρφωση σε όλη τη δομή του προσώπου.

Η αισθητικός Μαρία Αργείτου, θέλοντας να είναι πάντα πλήρως ενημερωμένη για τα νέα επιτεύγματα της επιστήμης της ομορφιάς, ώστε να προσφέρει το καλύτερο στις γυναίκες που εμπιστεύονται το ινστιτούτο της, αντικατέστησε τη HYDRADERMIE με τη  HYDRADERM CELLULAR ENERGY και ταξίδεψε στο Παρίσι για να εκπαιδευτεί η ίδια από τους ειδικούς της εταιρείας Guinot, ώστε να είναι σίγουρη ότι μπορεί να εφαρμόσει σωστά τη θεραπεία, για να αξιοποιήσει άριστα τις δυνατότητες της καινούργιας HYDRADERM CELLULAR ENERGY.

Τα εκπληκτικά αποτελέσματα της HYDRADERM CELLULAR ENERGY είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Επαναφέρει τη νεότητα του δέρματος και καλύπτει όλες τις ανάγκες του.

Μαίρη Αργείτου www.mariaargeitou.gr Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6742622